Wie ben ik

Ad van Kelle

 

Waardecreatie voor business en IT, daar sta ik voor. Samen kunnen we uw IT-strategie creëren of herijken en kunnen we belangrijke veranderingen in uw organisatie of IT-inrichting implementeren. Zonder op uw stoel plaats te nemen kan ik u ondersteunen en coachen naar behoefte, of zorg ik voor de juiste capaciteit voor het uitvoeren van activiteiten om uw IT nóg succesvoller te laten zijn – van strategie tot realisatie en beheer.

 

Na bijna 30 jaar ervaring in verschillende strategische- en managementposities ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren heb ik veel zien veranderen op het gebied van IT, en ik ben ervan overtuigd dat er nog veel winst te behalen is. Een integrale benadering kan de kansen die IT biedt verwezenlijken: door het verbeteren van de effectiviteit van de technologie, en door het creëren van nieuwe mogelijkheden. Ik wil organisaties helpen die kansen te grijpen.